Nyttig?

Hej på er som hittar hit, Idag har jag gjort så jävla mycket att jag knappt kan röra mig. Jag vakna vid 11 tiden för att fixa mig klar till skolan då min första och sista lektion var matte. Efter matte lektionen tog jag bussen till entre med två vänner för att shoppa:) Det blev en skit fin kofta med stora armar från cubus. Jag kommer visa upp den om några dagar:) , efteråt tog jag bussen till stan för att jobba. Det var jobbigt som fan. Sen åt jag mat i burger king. Det blev sallad med grillad kyckling utan dressing och bröd. Jag har slutat med skräp och sallad är ju super gott. Jag drack också mineral vatten med citron smak utan tillsatt socker. Visst är jag grym? , Nu är jag hemma , pluggat klart inför provet jag ska ha imorgon. Hoppas på ett  bra resultat men jag tycker att italienska är skit svårt så jag får vara nöjd med de jag får:)



Min goda sallad, mkt bättre än skräpet som jag älskar!!





Är man Svensk?

Är man Svensk om ens föräldrar kommer från ett annat land och man själv är född här i Sverige?

Vad tycker ni?

Dagen

Dagen har varit helt  okej, behövde tydligen inte jobba extra , buhu:( , har varit och ätit pommes och kycklig i stippes med en kill kompis och nu är jag hemma och lyssnar på lady gagas senaste låt Eh eh haha :)



Jeans leggins från Bik bok, 150 kr
Linne från Hm, 70 kr
Jacka/kofta från Gina, 300 kr
Smycken från Hm

Tisdag.

Nu ska ska lilla jag till skolan, är fixad och klar. Föresten ringde min chef mig idag och frågade om jag kunde jobba extra, så det ska jag göra idag och tjäna lite extra pengar :) sen måste jag verkligen plugga för att på fredag har jag prov på italienska:( Hjälp!!

Ska skriva några inlägg från skolan idag också hihi :)

Måndag.

Måndagar är alltid så sega. Man har ingenting att göra. Tur att det finns TV. apparater eller?


Jag tycker att Lauren Conrad är en kändis som klär sig väldigt fint. Har aldrig sätt ett avsnitt eller en bild på henne med fula kläder & jag dör för hennes skor, visst är dom sexiiia?


Yes

Har precis beställt hem min fina väska. Kommer bilder när jag får den.

Kina mat

Jag har precis ätit kina mat, gud vad gott, är mätt som fan. Pratade precis i telefon med en klasskompis som sa att vi hade fått tillbaka våra hemtentor,fan också! jag vill också veta vad jag fick för betyg. Typiskt att vi ska få tillaka dom precis idag. Iallafall ska jag snart hem till en kompis och chilla:) och mysa med hennes hund.

Imorgon börjar jag lägga ut bilder på " dagens outfit " vilket kommer bli skit kul hihi. 



Hemma

Idag gick jag inte till skolan eftersom att jag känner mig sjuk som fan. Sitter här och kollar på Ellen show och snart börjar Gossip Girl, får inte missa den.




Vilken serie tycker ni bäst om?

Är en shopaholics bekännelser bra?

Jag ska på bio nån dag under veckan men jag kan tyvärr inte bestämma mig vilken film jag ska välja. Vet ni om denna är bra eller kan jag få tips på andra filmer som kanske också är bra?



 

Sommar

Klockan är tio över tolv och jag sitter uppe när jag har skola imorgon och pluggar. Egentligen pluggar jag inte så jävla mycket eftersom att jag tänker för mycket på olika saker som vad jag ska göra imorgon,vad ska jag ha på mig,vad ska jag köpa när jag får min lön. Så här gör jag hela tiden plus hundra andra tankar till. Kan typ aldrig koncentrera mig på de jag egentligen ska göra. Nu har jag börjat blogga också vilket jag tycker är superkul eftersom att jag älskar kläder och mycket annat som upplevelser. Ni som läser min blogg kan gärna skriva en kommentar om någonting som ni kanske vill att jag ska ta upp i min blogg. Det kan handla om smink,kläder,filmer,kändisar, fester och ja som sagt vad som helst så länge det inte handlar om läxor som ni behöver hjälp med. ( haha). 
 
Föresten ska mamma boka biljetter till Turkiet denna veckan. Måste ha någonting att göra under sommaren.

Vad ska ni göra under sommaren även om det är tidigt att tänka på det är det väl alltid kul att planera?





Vill kunna ta på mig mina sommar klänningar utan att tänka att det snöar där ute!


Nu måste jag sluta

Gissa vad jag har gjort igen? Hihi självklart har jag kollat på Twilight för 10 gången men denna gången bara för att min kompis ville se på filmen."skyller ifrån min" klockan är tjugo i tio och jag har inte börjat plugga än. Har fan prov imorgon.

Nu måste jag sluta titta på Twilight flera gånger annars tror jag att jag blir en vampyr.


Nu ska jag rensa bort några skvaller tidningar, har för många.

Kläder

 Som jag nämnde förut idag skulle jag ut och shoppa och detta köpte jag .




Från Gina 299 kr






Från veromoda, gråa jeans leggins för 250 kr




Örhängen från ur&penn (tror det stavas så)

New Moon

Är så jävla glad över att uppföljaren av Twilight har börjat filmas. Orkar inte vänta tills november är beroende, har läst böckerna 100 gånger haha!! NU håller jag på att läsa om den fjärde och sista boken av serien.

 - Om jag kunde drömma
 - När jag hör din röst
 - Ljudet av ditt hjärta
 - Så länge vi båda andas


-

Finns det flera besatta där ute,haha?

Nu är det dags:)

Har så mycket att göra idag.

1.Shoppa
2.Jobba
3.Plugga
4.Fika



Älskar nya saker:)

Har bestämt mig för att börja visa upp saker jag har på mig, börjar om några dagar, lovar:)


Skönhet

Vi alla vet att vi tycker om att se bra ut, det gör ju också att vi mår bra och att vi får bättre självförtroende. Så varför inte boka in sig på olika behandlingar. Få massage, känna sig nöjd och bra. Eller ansikts behandling. Gud vad skönt.

Några tips från mig om läppar,

- Ifall du har torra läppar kan du borsta dina läppar med en tandborste på morgonen när du borstar tänderna, "läpp borstning"

- Lägg vaselin på dina läppar efteråt.



Kan inte...

...sova....så jag gick in till bracy.se och beställde ett armband. Orkar inte vänta vill ha den imorgon direkt



389 kr

Trött

Just nu håller jag på att dö. Jag vaknade klockan 9 idag, gick på gympa, kom hem, gjorde mig klar och gick till stan, shoppade, och sen har jag jobbat. Nu förstår ni varför jag vill dö.

Jobbar fyra gånger i veckan och sen går jag i skolan förstås. Jag har tyvärr prov på måndag ( internationella relationer) HATAR DET! Ska köpa några saker från H&M och Gina imorgon, visar upp det när jag kommer hem hihi.


Några fina saker :)


       

Här kan ni besälla dom : www.chique.se

oo vill ha!

Har ni någonsin känt att ni måste shoppa 1000 tals saker på samma gång. Man vill ha allting. I en sån period är jag själv i . Dreglar över alla kläder,skor och väskor jag ser. Måste få stopp på detta... NOT , ska plåga mina pappa  och be om mer pengar, funkar alltid med puppy face , tjejer vet hur man kör den:)


Från H&M vill jag ha,




Jeans 398 kr




Hennes byxor&Tröja



ushh..

Har haft så jävla mycket att göra, jag som ville komma igång med min blogg. Idag har jag shoppat massor av saker som jag ska visa er men Bilderna är inte så bra eftersom att jag tog dom med min mobil. Kan tyvärr inte hitta min jävla KAMERA!

2 par leggins,två linnen, och detta,




Från Gina 100 kr




Från Gina 150 kr



Från bianco 130 kr


Mina kära skor



Nu ska jag platta håret och fixa mig och senare dra till en fest som jobbet har fixat, ciao!

RSS 2.0